blog.boyahed.com  


BRLN
BOYAHED REAL LIFE NEWS
BRLN
Startsida
Senaste veckan
Senaste månaden
Alla
Sök

Syndikera
Hjälp till
Diskutera
Publicistregler
Boyahed.com

SNABBSÖK

BOYAHED.COM
Senaste artiklarna:

- Boyahed goes blogg
- Anders Glenmark beklagar inte Michael Jacksons död
- Sommarpratarna 2009 - juni

Visa brösten så blir du räddad
Av jason i kategorin Idioti
Publicerad 2005-09-08 16:13
Det finns sämre poliser än de i Reno. Uppenbarligen.Mardi Gras - fettisdagen, på svenska - är en tillställning som varje år i februari eller mars (beroende på när påsken inträffar) firas rejält i bland annat New Orleans. Festivalen där är mest känd för att kvinnliga deltagare kan fås att blotta brösten genom att ge dem billiga pärlhalsband. En tradition som nu verkar ha spridit sig även till när staden drabbats av en extrem naturkatastrof.

I alla fall enligt den engelska turisten Ged Scott, som under orkanen Katarinas framfart blev kvar på det hotell som han bokat tillsammans sin familj i de centrala delarna av New Orleans. Scott, som kom hem oskadd den sjätte september, har berättat för Livepool Daily Post om sina upplevelser och säger bland annat att polisen och övriga myndigheter uppträdde skandalöst. Exempelvis kom en räddningsbåt med poliser farande mot deras hotell, redo att evakura nödställda. På hotellets tak hade ett stort antal kvinnor sökt sig i hopp om att på så sätt kunna påkalla helikoptrar och andra räddningsfordon. Poliserna i båtarna krävde dock att kvinnorna för att bli evakuerade skulle visa sina bröst, vilket charmant uttrycktes genom skyltar och rop som "visa vad ni har". När kvinnorna vägrade vände sonika polisbåten och körde iväg åt annat håll.

Huruvida poliserna hade några pärlhalsband att överlämna förtäljer inte historien.

Scott säger också att många poliser mer verkade intresserade av att dokumentera förödelsen med digitalkameror och dylikt än att hjälpa nödställda.


Källa: Liverpool Daily Post, Mardi Gras i New Orleans
Direktlänk till nyheten: http://news.boyahed.com/?247
Kommentarer: Läs/Skriv