blog.boyahed.com  


BRLN
BOYAHED REAL LIFE NEWS
BRLN
Startsida
Senaste veckan
Senaste månaden
Alla
Sök

Syndikera
Hjälp till
Diskutera
Publicistregler
Boyahed.com

SNABBSÖK

BOYAHED.COM
Senaste artiklarna:

- Boyahed goes blogg
- Anders Glenmark beklagar inte Michael Jacksons död
- Sommarpratarna 2009 - juni

Camilla Henemark hade knark i väskan
Av johabbed i kategorin Gissa kändisen
Publicerad 2003-12-10 03:15
Aftonbladet skrev igår om "stjärnan" som enligt uppgift betett sig stökigt på en restaurang i mellansverige, varpå hon ska ha blivit omhändertagen av polis och satt i fyllecell. När polisen genomsökte hennes väska hittades ett mindre parti hasch.

Aftonbladet går som vanligt inte ut med namn utan ger istället en bunte ledtrådar: "Artisten är en av Sveriges mest kända. Hon har tidigare varit programledare i tv, jobbat som modell och uppträtt i internationella sammanhang."

Kvinnan i fråga är med stor säkerhet före detta Army of Lovers-sångerskan Camilla Henemark. Cred för skickligt detektivarbete går till forumsmedlemmar på Flashback, som uppmärksammat att Henemark stämmer in på alla uppgifter som finns i artikeln (angående ålder, med mera), samt att ett debattinlägg i Östgöta Correspondenten uppmärksammade att just Henemark hade ålat sig på bardisken -- precis som den 'okända' stjärnan i Aftonbladets artikel beskrivs ha gjort. Detta för några veckor sedan i den mellansvenska staden Linköping.

Camilla Henemark själv hävdar att hon är utsatt för en komplott, att hon inte alls var berusad, och att haschet i hennes väska planterats där.

EDIT: Dagen efter, idag onsdag, så talade Camilla Henemark inte helt oväntat ut om det hela i Expressen.Källa: Aftonbladet
Direktlänk till nyheten: http://news.boyahed.com/?7